top of page
IMG_1473b.jpg

Rode wijnen

IMG_1482b.jpg

Rosé wijnen

serredeguery.jpg

Met Florence, mijn echtgenote, mijn vader en ons team verzorgen en telen we onze druiven opdat zij het beste van zichzelf kunnen geven: een heerlijk sap voor een unieke wijn. Om zover te komen zijn geduld en tijd de eigenschappen, die de natuur van ons vraagt. Dit geduld, dat een leven lang duurt, is hetzelfde als dat we voor onze kinderen hebben: soms is het moeilijk om te zeggen, wie op wie invloed heeft !

Gejaagd door de wind, die hier vaak extreem is, verbrand door de zon van augustus, “gemarteld” door de soms zware regenval, maar verwend door de zachte lente en het oogstseizoen, groeien de druiven onstuitbaar op tot een creatie die nooit neutraal of zielloos is.

Doordrenkt door Hem, aan wie we de vrucht van ons werk opdragen. "De Geest doet ons leven: laat ons door de Geest leiden!" Daarom heeft Hij bij ons een speciale plaats, Hij die staat voor Sagesse (wijsheid), Intelligence (intelligentie), Conseil (advies), Force (kracht), Connaissance (kennis), Adoration (aanbidding) en Piété (vroomheid) is: Dit zijn de namen van onze zeven cuvées, vernoemd naar de ervaring die we van elk perceel hebben geleerd.

Ik noem mezelf graag als een lerende wijnboer, ontluikend, leergierig. Door zijn hele ziel in zijn handen te leggen, zijn grond, zijn druiven en zijn met niets anders te vergelijken wijn. Hij is een weerspiegeling van degene die hem heeft “gevormd”; uniek als zijn imago. Hij wacht er gewoon op, om ontdekt te worden.

IMG_1524.JPG

Witte wijnen

IMG_5275.JPG

En ook..

bottom of page