top of page

Wie zijn wij?

Wijnboer zijn, is op de eerste plaats begrijpen dat alles begint bij de bodem en bij de constante aandacht die wij eraan besteden, en dat van het snoeien tot en met de oogst. Deze woeste natuur, dit opstandige land; waar we naar luisteren en respecteren, waarop we het aantal behandelingen minimaliseren, terwijl we de biodiversiteit van de wijngaard behouden en de opbrengsten beheersen.

Met behoud van een perfecte balans tussen liefde voor de natuur en techniek geven onze wijnen perfect het typische karakter van onze streek weer. De witte wijnen zijn gekenmerkt door hun finesse, de rode wijnen door hun elegantie dankzij de handmatige “pigeage” (het onderdompelen van de schillen van de druiven in de most tijdens de gisting).

En zelfs als onze wijnen opmerkelijk regelmatig zijn, dan nog is elke jaargang een nieuwe uitdaging en een nieuwe gepassioneerde ontmoeting. Bevrijd van een wereld van uiterlijkheden, kunnen we ons beter onderdompelen in die van plezier en pure sensaties. Dat is ons credo !

 

Florence et René-Henry Guéry

IMG_1430.JPG
bottom of page